Whatsapp Artık Masaüstü Uygulamasını Çıkardı!


Devir teknoloji devri.Artık millet sms paketi yaptırmıyor,yaptırıyor 2gb internet 1 ay 2 ay rahat sadece whatsapp için kulalnılabiliyor.Milyarlarca indirme sayısına ulaşmış , hızla ilerlerken Facebook tarafından satın alınmış bir uygulamadır.
Sadece günümüz android-ios-windows işletim sistemli cep telefonlarından hariç büyük markaların eski telefonlarının küçük uygulama mağzalarına dahi girmiş büyük bir uygulamadır.

Bildiğiniz gibi whatsapp bizlere sadece telefondan değil artık Laptopunuzla,masaüstü veya notebook unuzla kolayca giriş yapabileceğiniz, herhangi bir internet tarayacısı üzerinden de mesajlaşma imkanı sağlıyordu. bkz:web.whatsapp.com buradan da whatsappımıza kolaylıkla ulaşabiliyorduk.
Whatsapp güzel bir yeniliğe imza atarak artık masaüstü uygulamasını çıkardı.Artık Windows ve Mac kullanıcıları masaüstünden de whatsapp’ını kolayca kullanabilecek.Yani artık ekstra sekme açıp girdiğimiz web whatsapp yerine masaüstünden de program olarak ulaşabileceğiz.Aynı mantık QR koduyla masaüstü uygulaması da çıkmış durumda.
Whatsapp Masaüstünü İndirin
TIKLA ve whatsapp masaüstü uygulamasını Windows veya Mac’ine kur. Ayrıca kurulum seçenekleri 32 bit-64 bit olarak verilmiştir detaylı olarak indirme sayfasına bakabilirsiniz.

Teknoloji

Recent

Popular

Comment

Reklam Alanı